Za učesnike WAT programa, povoljne avio karte do New Yorka GPA (IUVIA NVO) ulaže napore da učesnicima obezbedi avio karte po najpovoljnijim uslovima.

Takođe, trudimo se da našim učesnicima iz BiH, Crne Gore i Makedonije omogućimo i polaske iz svojih zemalja, što dodatno doprinosi visokom nivou zadovoljstva naših učesnika.

Izdata karta uključuje:

  • povratno putovanje iz navedenih gradova do New Yorka (aerodrom JFK)
  • sve pripadajuće aerodromske i ostale takse i doplate
  • otvoren datum povratka – KARTA JE FLEKSIBILNA!
  • prva rezervacija datuma povratka je bila besplatna, svaka naredna se placala simboličnih 25 EUR.

Napominjemo da su naše karte vec tradicionalno među najpovoljnijima na tržištima Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine (imajući u vidu fleksibilnost zakazivanja datuma povratka), a da se pri tom leti jednom od najkvalitetnijih svetskih avio kompanija.

Za polaske tokom maja se mogu naći jeftinije promotivne karte koje uključuju restriktivne uslove. Prevedeno na naški :) datume odlaska/povratka određuješ prilikom kupovine karte i oni su fiksni. Ukoliko budeš želeo da se vratiš ranije/kasnije bićeš prinudjen da platiš visoke penale (u intervalu od 100 do 500 eur, u zavisnosti od termina).

Kako WAT program podrazumeva boravak od bar 3 meseca u SAD, naša je topla preporuka da se ne “kockaš” sa promotivnim kartama – mnogo se stvari u tom periodu može desiti (što u Americi, sto “kod kuće”.)

Stoga je izuzetno bitno da kao učesnik programa imaš punu fleksibilnost u određivanju datuma povratka sa programa. Ovo je osnovni razlog zbog koga je i kupovina fleksibilnih karata uslov za učešće na programu preko GPA (IUVIA NVO).

Pored toga, napominjemo da su restriktivne promotivne karte, ako se uopšte nađu, po pravilu jeftinije za par desetina eura, koje nikako ne vrede gubljenja fleksibilnih uslova!

Work and travel brošura 2014 ✔


Budi obaviješten o popustima.

Griješka Uspješno ste se prijavili Poruka se šalje
Kontakt
Organizacija:Auctus
Adresa:Majke Jugovića 4
Grad:Banja Luka
Telefon:+387 65 323 325
Mail:info@eyca.ba
Social Links
EYCA cvrkuti
© 2018 EYCA Evropska omladinska kartica Global Project Agency